Du er kanskje en av de mange her til lands som elsker å reise og oppleve nye og spennende ting? Så fint, for det å reise er utrolig givende og det å oppleve nye kulter, treffe nye mennesker og besøke helt nye steder er naturligvis noe alle har et behov for. Men så til det vi skal ta opp her i denne artikkelen; har du tenkt på å dele det du opplever?

Med å dele mener vi ikke å legge ut bilder på din personlige Facebook-profil, for dette gjør allikevel de aller fleste. Det vi snakker om her er en litt mer formell tilnærming og det vi ta tenker på er en blogg som er tilegnet reising. Hvis du følger denne linken finner du et par gode tips og til og med en link videre til en side som gir deg veldig god råd i forbindelse med skriving på egne nettsider.

Grunnen til at vi snakker om en egen hjemmeside er naturligvis fordi vi mener flest mulig burde få lese og bevitne det du opplever, og hvis du er flink til å skrive og kanskje tar gode bilder også er muligheten store for at du kan oppnå litt suksess. Husk at trafikk på nettsider gjør deg til et interessant sponsorobjekt, og dette skal du virkelig ikke undervurdere. En sponsor kan godt være interessert i å ha et banner på din side og det kan fort bli mye penger hvis du har mye lesere. Det som er så fint med blogger som er spesialiserte er at du lettere trekker til deg annonsører som er ute etter en spesiell målgruppe. En tydelig definiert målgruppe vil kunne friste annonsører!

En turoperatør vil for eksempel kunne være interessant, eller en kameraprodusent hvis du fokuserer mye på bildene dine.

Hvis du i tillegg oppretter en side på Facebook kan du sikre deg mye gratistrafikk derfra. Mulighetene mange, ja nærmest endeløse, og det er bare du har interesse, utholdenhet og oppfinnsomhet nok, så vil hobbyen din kunne bli noe du kanskje kan leve av en gang i fremtiden.

Reiser du mye rundt i verden? Del det!