Hver eneste sommer oversvømmes Europa med festivaler i alle former og fasonger og uansett hva du måtte ønske å oppleve så vil du garantert finne det en eller annen plass på vårt herlige kontinent! Dette er virkeligheten, og hvis du er en av de mange som er lei av de ‘vanlige’ sommerferiene med campingvognen eller å ligge på en badestrand så er dette noe helt nytt og spennende som burde oppleves!

Å reise på flere festivaler kan naturligvis bli dyrt, men man kan spare inn på andre måter: for eksempel reise. Nå er det ikke spesielt dyrt å fly i dag, og i hvert fall ikke hvis man er ute i god tid. Problemet med å fly er at man mister litt av spontaniteten, og hvis man heller ordner seg finansiering på andre måter, slik som beskrevet her, så står man igjen med mye større handlefrihet enn om man binder seg opp med flyreiser.

Har du en skikkelig reisekasse som du kan bruke av har du samtidig skaffet deg muligheter, og i Europa er mulighetene mange. Det i rett og slett vil anbefale er å reise med tog! Tog i Europa har ingenting med NSB å gjøre, og det er to forskjellige verdener man snakker om her. Så ærlig må vi få lov til å være. Det er ikke krøtterstier opp over fjellene og ned i hver fjord: her går det fra A til B i en mer eller mindre rett linje, og legger du litt penger i billetten din kan du reise veldig behagelig i tillegg.

Hva er det egentlig vi sier? Jo, slå deg løs og vær litt impulsiv. Ikke planlegg alt ned til minste detalj. Reis og opplev kontinentet vært og dra på kryss og tvers. Plukk opp og få med deg festivaler og annen underholdning du måtte komme over, og du vil garantert komme hjem som et rikere menneske!