Noen gang drømt om å oppleve den grønne øya? Irland kan såvisst være spennende så hvorfor ikke reise en langhelg til Dublin og kjenne hvordan bylivet der er?

Irene er et vennlig folkeslag og det er faktisk ganske morsomme også, og det er heller ingen tvil om at man kan bli virkelig forelsket i deres herlige dialekt.

Harolds Cross Dublin

Mye på oppleve: sjekk ut hundeveddeløpene!

Dublin er en hyggelig by og drar man på vinteren, som en juletur, så får man en svært hyggelig og trivelig opplevelse som man garantert vil huske lenge. Her finner man store handlegater og naturligvis også kjøpesentre som man kan boltre seg på. Når man først har kommet til Dublin bør man imidlertid sjekke ut noe av det som er særegent for landet, og da er naturligvis en tur til hundeveddeløpsbanen en opplevelse man absolutt ikke vil gå glipp av.

Det er to stadioner som er spesielt kjente i Dublin for sine hundeveddeløp og dette er Harold’s Cross og Shelbourne Park Greyhound Stadium. Her får man innebygde tribuner med store glassfasader som sørger for at man kan se de legendariske løpene med Greyhounds på den korte banen, og før løpene går av stabelen har man naturligvis muligheten til å sette penger på den hunden man tror vil vinne. Det hele er et virvar satt i system og det er rett og slett utrolig gøy! Det hele foregår i en rasende fart og løpene er over i kort tid, men antallet løp på en kveld er høyt!

Lag en kveld ut av det

Når man først skal ut på disse banene har man en mulighet til å lage en skikkelig kveld ut av det, og det innebærer full middag med drikke – og alt serveres med bordene. Her har man muligheten til å pynte seg skikkelig og hygge seg med både god mat, spenning og kanskje en aldri så liten gevinst som følge av gode innsatser!

Etter hvert som kvelden går vil man garantert oppleve at stemningen i lokalet stiger og på slutten er det virkelig full fart på tribunene, og pengene skifter hender nokså fort!