For frosne nordmenn er høsten en gyldig mulighet til å tine seg opp ved å ta en aldri så liten ferieuke til Syden, og akkurat nå er det mange fordeler med nettopp dét!

I Syden er det nå stort sett veldig behagelige temperaturer og det er derfor ganske mye mer behagelig å befinne seg der nå i forhold til i fellesferien – for da er som kjent temperaturene ofte skyhøye. Vi liker jo varme, selvsagt, men det får da tross alt være grenser!

Men det kanskje aller beste med å reise nå er at du er utenfor sesongen, så trykket på de aller fleste ferieplassene vil være betydelig lettere enn i fellesferien. Nå får du nemlig litt armslag og slipper å måtte bølle deg frem når du skal gå gatelangs. Det er rett og slett godt å reise nå, og når det er roligere på hotellene så får også du en roligere ferie – og det er jo akkurat dét en ferie skal være: rolig og behagelig.

Etter en stekende varm syden-sommer er også havet nå deilig og oppvarmet, og en forfriskende dukkert etter at du har ligget på stranden og slikket sol er derfor fortsatt mer enn mulig – det er faktisk varmere nå enn på sommeren! Du får også et større utvalg av ferieplasser nå all den tid høysesongen faktisk er over og du kan velge og vrake mellom gode tilbud.

Og apropos gode tilbud: det store utvalget nå betyr også at prisene er betydelig lavere og dette igjen sørger for at det blir mye hyggeligere for lommeboken din å dra på ferie.

Les litt på denne bloggen og bli inspirert. Der står det litt om billige turer og slikt, og det kommer også frem noen gode tips for de som skal reise på utenlandstur. Slike kan det være verdt å merke seg.