Vi har sagt det før og vi sier det gladelig igjen: nordmenn reiser masse og det gjelder både i jobb og fritid. Vi har et langstrakt og stort land og avstandene er store. Det betyr at det flys mye, og da har vi kommet til hovedpoenget med denne artikkelen: finnes det noe godt tidsfordriv på flyplassen?

Tidsfordriv flyplass

Noen gang følt deg som dette på en flyplass?

Det er full mulig å lese en bok eller leke en lek (hvis man reiser med barn), men som alle vet kan ankomsthallen på Gardermoen være et sant kaos med støy overalt. Slik er det og sånn kommer det til å forbli til evig tid.

Mange liker å slå ihjel litt tid ved å ta seg en matbit på en av de mange restaurantene som finnes der men det er jo ikke bestandig det er plass der og i tillegg er det ekstremt dyrt. Et par pils og par burgere nærmer seg styggfort tusenlappen, og det er det ikke alle som tar seg råd til for å si det slik.

Vi har imidlertid et veldig godt tips som kan gi deg både en bedre opplevelse og en billigere opplevelse. Har du hørt om American Express Platinum tilknyttet Eurobonus-systemet? Hvis ikke så anbefaler vi deg å skaffe deg et slik kort, men vær obs – det er dyrt!

Har du et slikt kort har du imidlertid tilgang til loungen på Gardermoen men det vil koste deg 20 euro å komme inn. Der inne har du gratis mat og drikke og får sitte i et rolig miljø og kan slappe av før flyreisen din. Dette er veldig bra og du sparer fort inn de 20 euroene det koster å komme inn – i hvert fall hvis dere reiser flere sammen.

Men som sagt: det er noen kriterier for å kunne ha et slikt kort, og det er at man må tjene over 1 million kroner i året eller ha 2 milioner kroner i plasserbar formue. Det koster å være kar, med andre ord!

Du kan lese mer om dette kortet her.