Uante muligheter

Den IT-revolusjonen har ført med seg både positive og negative elementer, men at den har sørget for at vi i dag har uante muligheter sammenlignet med tidligere er noe som er hevet over enhver tvil!

Å reise er noe som mange ønsker å gjøre men som de ikke bestandig har tid til eller muligheten til på grunn av arbeid og andre forpliktelser. Dette gjelder jo spesielt for de som har en stedsbundet arbeidsplass, men for de som egentlig kun er avhengig av en internettlinje og en PC har mulighetene virkelig eksplodert. Det gjelder bare å vite hvordan man skal angripe utfordringen og komme seg i land med begge deler: altså både jobbing og reiser.

Les artikkel om jobb og reise.

Hvis du har muligheten til det så er det ingen tvil om at det å reise rundt i for eksempel Europa kan være en fantastisk opplevelse, og det behøver ikke engang å bli så dyrt. Du kan ha nett tilgjengelig på de aller fleste transportmidlene, og blant annet er dette tilfellet på togene i verdensdelen. På denne måten kan du reise billig rundt i Europa og samtidig benytte reisetiden til å gjøre jobben din – og dette kan du være sikker på at det er mange som gjør. Når du kommer fram kan du sjekke inn på bostedet ditt, og gjøre jobben ferdig der – hvis du har mer igjen.

Når kvelden siger på kan du oppleve litt av bylivet og kanskje finne deg en fin, billig restaurant som du kan spise på, og på denne måten kan du tråle gjennom Europa i to-tre uker, oppleve masse flott og samtidig gjøre jobben din. Det krever jo naturligvis at du har spart opp litt penger, og har du det kan du virkelig kose deg og nyte alt det som kontinentet har å by på!

Unn deg et par arbeidsuker som er helt utenom det vanlige, og du vil kanskje komme hjem igjen som et beriket og ørlite forandret menneske!